Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Smart neglesaks til hunde med praktisk sikkerhedsstop, der sikre at der ikke klippes for meget af neglene. Neglesaksen til hunde er nem at anvende og beskytter mod uheld.

DKK 75,00
Antal  
- +
1-3 dages levering

Smart neglesaks med sikkerhedsstop

 

Som hundeejer er det nødvendigt at have en god neglesaks til din hund. Denne smarte neglesaks har sikkerhedsstop og kan anvendes til alle størrelser og racer af hunde. Sikkerhedsstoppen kan benyttes ved særligt lange negle og beskytter mod uheld.

 

Neglesaksen kan benyttes af alle - uanset erfaring. Der følger en guide med, som kan følges, hvis du ikke har erfaring med at bruge en neglesaks til dyr. Denne neglesaks består af rustfrit stål, så den bevarer en god klippeeffekt gennem mange år. Derfor kan du være sikker på, at du har en neglesaks til hele hundens liv. 

 

Neglesaksen kan med sin strop bruges til både korte og lange negle. Er hundens negle ekstra lange, kan sikkerhedsstop benyttes, og der klippes lidt af neglen af med en uges mellemrum. Er neglen kort, og trænger den blot til en mindre klipning, er det ikke nødvendigt at bruge sikkerhedsstop. Neglesaksen kan derfor benyttes både med og uden sikkerhedsstop.

 

Vi har hurtig og sikker levering, og derfor kan du trygt bestille neglesaksen hos os. Har du spørgsmål til, hvordan den bruges eller omkring levering, hjælper vi dig gerne på rette vej. 

 


Andre kunder købte også
Se produkt
Gilpa Super Mix hundefoder
Se produkt
Politistav - Tyggeben 26 x 1,5 cm
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder