• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Medium neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Klip din hunds negle med en Smart neglesaks med sikkerhedsstop. Saksen er nem at anvende og den praktiske sikkerhedsstop, gør at der ikke sker uheld undervejs og at du ikke klipper for meget af neglene.

DKK 69,00
Antal - +
Beskrivelse

Smart medium neglesaks sikkerhedsstop

 

Denne neglesaks med sikkerhedsstop har en mellemstor størrelse.

Derfor egner den sig til små og mellemstore hunde. Neglesaksen har en sikkerhedsstrop, som kan bruges i forbindelse med lange negle. Her sikrer sikkerhedsstop, at uheld ikke forekommer. Hundens sikkerhed er derfor i top. 

 

Neglesaksen er fremstillet i rustfrit stål for at give en effektiv klippefunktion i mange år. Derfor kan du også have neglesaksen gennem hele hundens liv. Denne mellemstore størrelse gør tilmed, at saksen specifikt er lavet til små og mellemstore hunde, hvorfor du får en optimal effekt af saksen. 

 

Smart medium neglesaks med sikkerhedsstop til hunde, er nem at anvende, og der følger en vejledning med i købet. Er du ny hundeejer, skal du ikke frygte. Saksen kan bruges af alle. Skal sikkerhedsstop anvendes til lange negle, anbefales det, at du klipper neglene over flere uger med en uges mellemrum mellem hver klipning. 

 

Skulle du have spørgsmål til vores neglesaks, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne på rette vej. Vi har altid hurtig og sikker levering, hvorfor du trygt kan bestille neglesaksen hos os. 

Andre kunder købte også